Indhent uforbindende tilbud på håndtegnede diplomer og hædersbevisninger Tusch, blæk med og uden illustrationer

Anders Bording Priserne 2018 blev traditionen tro uddelt på Københavns Rådhus 8. juni 2018 og for første gang blev de håndtegnede diplomer leveret af adundas.

Det blev Danwatch, Ingeniøren og Videnskab.dk, der modtog årets tre Anders-Bording-priser i form af en statuette tegnet af arkitekt Leif Alring og udført af guldsmed Kim Buck.

Desuden modtager alle vindere et håndtegnet diplom. Diplomerne er igennem knap 40 år blevet kalligraferet af grafikeren Bent Rohde.  Efter højtideligheden på rådhuset i 2017 meddelte Bent, at året blev det sidste han tegnede diplomerne. Bent Rohde, som i juli 2017 fyldte 89 år, blev derfor behørigt fejret i i forbindelse med overrækkelsen.

I 2018 er opgaven derfor overdraget til Katrine Sommerlund, der påtog sig den store opgave at efterfølge Bent Rohdes mangeårige indsats.

Resultatet fremgår nedenfor og diplomerne vakte glæde blandt modtagerne.

 

Lad os håndtegne dine hæderspriser!

Opgaven med håndtegnede diplomer Anders Bording er med virkning fra overrækkelsen på Rådhuset 2018 blevet en fast bestandel af adundas grafiske arbejder

 – eller rettere, vores faste grafiker kan med sikker hånd hjælpe dig!

Håndtegnede diplomer kan bestilles med valgfrihed indenfor teknik (f.eks. tusch, blæk, akvarel). Diplomerne kan enten udføre i ren tekst (som Anders Bording Priserne) eller efter ønske inkludere grafiske, håndtegnede elementer og illustrationer.

Kontakt os for yderligere oplysninger og gerne som en uforpligtende forespørgsel per e-mail med dine tanker og ønsker for en hæderspris…

    

Håndtegnede diplomer     

…inden overrækkelse – og indramning – dokumenterede vi på given foranledning diplomerne…

De håndtegnede diplomer Anders Bording fra 2018 overrækkelsen kan derfor i detaljer genfindes nedenfor

 

Christian Kierkegaard

Christian Kierkegaard blev for sin indsats for Fagblade, tidsskrifter og specialmagasiner belønnet med sin egen helt personlige særpris i februar 2019.

I forbindelse med den forudgående  pensionshøjtidelighed overrakte adundas med Katrine Sommerlunds assistance Christian hans personlige hædersbevisning. Som alle omkring Christian vil vide, har hans indsats i særkende været karakteriseret ved hans personlighed, gavmildhed og exceptionelt høje vidensniveau….


 

Senere på året, ved den ordinære Anders Bording Prisoverrækkelse på Rådhuset i juni, blev det så tid til det “rigtige” diplom. Christian Kierkegaard blev fuldt fortjent hædret med Anders Bordings Specialpris for sit mangeårige virke og indsats for Specialmedier.

Også denne pris er håndtegnet af Katrine Sommerlund.