Indhent uforbindende tilbud på håndtegnede diplomer og hædersbevisninger Tusch, blæk med og uden illustrationer

Anders Bording Priserne 2018 blev traditionen tro uddelt på Københavns Rådhus 8. juni.

Det blev Danwatch, Ingeniøren og Videnskab.dk, der modtog årets tre Anders-Bording-priser i form af af en statuette tegnet af arkitekt Leif Alring og udført af guldsmed Kim Buck.

Desuden modtager alle vindere et håndtegnet diplom. Diplomerne er igennem knap 40 år blevet kalligraferet af grafikeren Bent Rohde, men efter højtideligheden på rådhuset i 2017 meddelte Bent, at året blev det sidste han skrev diplomerne. Bent Rohde, som i juli 2017 fyldte 89 år, blev derfor behørigt fejret i i forbindelse med overrækkelsen.

I 2018 er opgaven derfor overdraget til Katrine Sommerlund, der påtog sig den store opgave at efterfølge Bent Rohdes mangeårige indsats.

Resultatet fremgår nedenfor og vakte glæde blandt modtagerne.

Lad os håndtegne dine hæderspriser!
Opgaven med håndtegning af diplomer er med virkning fra Anders Bording overrækkelsen på Rådhuset blevet en fast bestandel af adundas grafiske arbejder…for hvorfor blot tilbyde disse unika til Rådhusets overrækkelse?

Håndtegnede diplomer kan bestilles med valgfrihed indenfor teknik (f.eks. tusch, blæk, akvarel) og kan enten udføre i ren tekst (som Anders Bording Priserne) eller efter ønske inkludere grafiske, håndtegnede elementer og illustrationer.

Kontakt os for yderligere oplysninger og gerne som en uforpligtende forespørgsel per e-mail med dine tanker og ønsker for en hæderspris…

    

Håndtegnede diplomer     

…inden overrækkelse – og indramning – dokumenterede vi på given foranledning diplomerne…

Diplomerne fra 2018 overrækkelsen kan derfor i detaljer genfindes nedenfor

Christian Kierkegaard blev for sin indsats for Fagblade, tidsskrifter og specialmagasiner belønnet med sin egen særpris i 2019.

Fuldt fortjent, og helt på sin plads, efter i en årrække at have uddelt dem.

I forbindelse med den forudgående  pensionshøjtidelighed overrakte adundas med Katrine Sommerlunds assistance også Christian hans egen hædersbevisning. Af mange årsager har Christians indsats været i særkende karakteriseret ved hans personlighed og exceptionelt høje vidensniveau….