Henrik Thøgersen

adundas er grundlagt af Henrik Thøgersen.

Formålet er at bistå i medieudviklingen med fokus på den rigtige løsning, til den bedste pris – og ligger dermed direkte i forlængelse af missionen hos det nu hedengange Dansk Fagpresse/Danske Specialmedier, der som organisation arbejdede for bedre rammevilkår for medierne.

I tiden med brancheforeningen var rådgivningsopgaven fokuseret på at være den objektive, neutrale og nuancerede part i processen – fritaget for salgsambitioner og kortsigtet egenoptimering.

Her fik medierne hjælp med valg af webløsning, leverandører til CRM systemer, opstart og kontraktgennemsyn ved annoncesalg, prissætning af annoncer osv. osv. Dengang som nu med udgangspunktet, at kender vi ikke selv svaret, finder vi med uafhængige ekspertbistand frem til et redeligt og svar, med medieudgiveers interesser som målestok.

I dag rådgives selvsagt fra et privatøkonomisk virksomhedsperspektv, omend med den samme forudsætning.

adundas tilstræber objektive svar og no-nonsense rådgivning med eksplicit ønske om at undgå overinvestering i teknologi og avancerede løsninger uden dækning i hverken behovs- eller arbejdsbyrde.

adundas rådgiver om salg, abonnement, annonceformer og -typer, publiceringsstrategi, platforme, nnyhedsbreve og content, herunder også betalt/sponseret contet.

Samlet taler vi mere end 25 års erfaring med marketing og medier, og den solide ballast står til fri afbenyttelse.

CV
– den korte variant

Medier. 13 års erfaring med rådgivning af danske medier & udgivere om digital / analog publisering fra Danske Medier/Danske Specialmedier

Bureau. 3 års erfaring med salg og rådgivning om branding, marketingkoncepter og reklamekampagner som konsulent på reklamebureau.

Brands. 9 års erfaring med markedsføring, reklame- og kampagneproduktion for mærkevarer som Pickwick Te, Tyrkisk Peber, Oxford Kiks, Oma Margarine, Touch of Taste og Varta Batterier.

I dag er Henrik beskikket som censor ved de erhvervsøkonomiske uddannelser/cbs og HD indenfor marketing og kommunikation.

CV
– den længere variant

LinkedIn

…blot send mig en invitation om at linke.