Om adundas medier og marketing

ad undas er latin, og betyder til bølgen….i betydningen til grunde.

Det er jo pudsigt navn at vælge til adundas medier og marketing, medmindre man allerede har læst Kulturstyrelsens fremragende redegørelse: De internationale aktørers påvirkning af den danske mediebranche

-i så fald er navnet desværre velvalgt.

Men det er ambitionen for projektet at få flest mulige til at ride på bølgen – i betydningen drage fordel af omstændighederne. På Hawaii hedder dette princip kanalu som vi vælger at være inspiration til adundas medier og marketing.

For det digitale landskab rummer utallige, nyttige værktøjer og genveje. Ofte gratis eller latterligt billige…

Der er med andre ord masser af muligheder for at drage fordel af digitaliseringen. Straks vanskeligere bliver at skabe en forretning herpå. Eller kommunikere til målgruppen med meningsfulde budskaber.

uden trend eller teknologi begejstring

Baggrunden for adundas er en årrække med rådgivning på brugernes præmisser, og med respekt for det forretningsmæssige budget. Derfor er det et særligt mål at undgå overinvestering i ny teknologi og nye metoder – med blot holde opgaven at finde den rette løsning til den bedste pris.

Fokus for de digitale tjenester er gennemprøvede løsninger og kendte platforme. Søges forkantsteknologi eller trends vil det altid være en god ide at starte her.

Fokus for kommunikation og kampagner er enkelthed, gennemslagskraft og holdbarhed – kombineret med klare identitestsskabende visuelle og grafiske udtryk.

Målgruppen for adundas services er mindre og mellemstore virksomheder og udgivere. De helt store projekter kan med fordel geares til de helt store organisationer som Peytz eller OTW.

adundas teamet

Henrik Thøgersen…rådgiver om kommunikation, salg, IT/web setup, altid med fødderne solidt plantet i jysk muld, praktisk og konkret med tanke for ressourcer, forbrug og resultater

Katrine Sommerlund…visuel rådgivning om identitet, farver og former, med en håndskrift så unik, at det er et selvstændigt produkt og et aldrig svigtende blik for stil, design, farver og former. Helt usædvanligt for branchen arbejder Katrine helst på papir med tusch, blæk og farver….

adundas partner på den grafiske produktion, web-, video- og fotoopgaver er vores søsterselskab, Sydkysten Marketing

Herudover arbejder adundas sammen med et netværk af partnere indenfor IT/udvikling af web, e-butik, nyhedsbreve og databaser til medlems-, abonnent- eller kundesystemer.

Særskilt Marketing Copenhagen der er vores primære ressource indenfor arbejdet med sociale medier i bred forstand.